Ring oss på 070-536 63 08 eller skriv ett mail till dnbygg.nordin@gmail.com

Tjänster

DN BYGG AB

Takbyte

Vi åtar oss både stora och små takbyten. Om du ska byta tak på stuga, hus, garage eller carport spelar ingen roll – vi är byggfirman du bör anlita. Hos oss får du hjälp från början till slut.

Takarbeten

Börjar takpannorna bli slitna och det är dags att fräscha till taket? Kontakta oss, vi både byter tak och lägger nytt. Behöver du hjälp med inköp av takpannor och material eller planering hjälper vi givetvis till med det.

Renoveringar

En bostad är i ständigt behov av underhåll och reparationer. Hos oss kan du få hjälp med reparationer både invändigt och utvändigt, oavsett om det gäller ett företag eller en privatbostad.

Ny-och ombyggnationer

Har du tröttnat på hur det ser ut hemma och vill få lite nykänsla i ditt gamla hus? Eller har produktionen ökat på företaget och du behöver större lagerlokal? Kontakta oss så löser vi det åt dig.

Fönsterbyten

Fönster kan vara en riktig energitjuv, särskilt om du har tvåglasfönster. Byter du fönster sparar du både energi och slipper drag. Du fräschar samtidigt till ditt hus med nya och moderna fönster.

Markarbete

Vi utför även markarbeten på din tomt. Det kan vara allt från att gräva upp stenar, dika, gräva grunder och mycket mer. Kontakta oss med ditt projekt för en offert.

Följ oss gärna på Facebook